Monday, 17 June 2019

Digi štampiljka 2

No, tale fant na voščilnici letos še ni bil na morju, tako kot jaz ne... me pa že kmalu čaka...
Ker je zunaj tako vroče, je tema prava :-) Digi je od Redonkadoodles - special delivery.
Voščilnico prijavljam na
craft-alnica.blogspot/2019/06/izziv-237-digi-stampiljka
najlepsi-par/galerija-vasih-izdelkov-junij - rezalna šablona vse najboljše

Tuesday, 11 June 2019

Digi štampiljka

V zadnjem času me prehiteva čas, nekako ne ujamem rokov za oddajo, zato sem si rekla da ga tokrat pač ne smem zamuditi.

Po digi štampiljkah rada posegam, največkrat za rojstno dnevne čestitke, tokratna je namenjena sodelavcu, ki v kratkem praznuje rojstni dan. Uporabila sem digi štampiljko od Redonkadoodles - seduction Suzie.Voščilnico prijavljam na
craft-alnica/2019/06/izziv-237-digi-stampiljka
najlepsi-par/galerija-vasih-izdelkov-junij/šablona zate

Tuesday, 23 April 2019

V iskanju zaklada

Priznam da nisem mislila da bom tako pogrešala ustvarjanje, (beri.. služba vzela večino časa) zato mi je še posebej hitro minil čas, ko sem ustvarjala spodnjo voščilnico po navodilu Skica iz 223. izziva Craft-alnice. Ko najdeš čas za ustvarjanje, je kot bi našel mali zaklad :)Voščilnico prijavljam:


Saturday, 9 March 2019

Rdeča barva

Po pravici povedano, ko sem delala prejšnjo voščilnico z belo kombinacijo, me je vedno bolj mikalo da naredim nekaj še v črni. Izbrala sem tagec za k steklenici.
Na črno podlago sem za ozadje embosirala napis z brezbarvnih prahom, ga okrasila z rdečimi vejicami ter dopolnila voščilo, da se ujema z ozadjem.Voščilnico prijavljam
craft-alnica.blogspot/2019/02/izziv-230-rdeca-barva


V rdečem

Za 230. izziv v Craftalnici RDEČA BARVA sem izbrala kombinacijo v beli. Nastala je spodnja voščilnica.Voščilnico prijavljam
craft-alnica.blogspot/2019/02/izziv-230-rdeca-barva
www.najlepsi-par.si/galerija-marec-2019/ šablona vse najboljše

Monday, 18 February 2019

Spotlight tehnika / Spotlight technic

Moram priznati, da mi je všeč tale izziv v Craftalnici. Ker se držim zaobljube, da bo letos narejenih več novoletnih voščilnic, sem naredila še eno na to temo.

I love the  # 229 challenge at Craftalnica (spotlight technique). I promissed to my self that this year I will make more new years card therefore I made a new year card in spotlight technique.
Voščilnico prijavljam / I enter this card
craft-alnica.blogspot/2019/02/izziv-229-spotlight-tehnika
christmasblogchallenge.blogspot.com/2019/02/our-tribute-to-eileen-anything

Božična zvezda / Poinsettia

Rada delam voščilnice z božično zvezdo. Tokratna ni v tradicionalni rdeči barvi ampak v modri. Pri Sparkles Christmas Challenges je tema božična zvezda in v Craft-alnici spotlight tehnika. Želela sem združiti izziva in tako je nastala spodnja voščilnica.

I love to make Christmas cards with Poinsettia. This time I didn't make it in traditional red colours instead of it I made it in blue version. At the Sparkles Christmas Challenges the theme is Poinsettia and at Craft-alnica we are playing the spotlight technique. I wanted to combined this two challenges and below is the result.
Voščilnico prijavljam / I enter this card to

Sunday, 10 February 2019

Čestitke

Naslednji teden praznuje rojstni dan draga prijateljica. Ker obožuje rožice in modro barvo sem ji po navdihu  Ko me inspirira #69 izdelala spodnjo voščilnico.

Izdelek prijavljam
najlepsi-par/ko-me-inspirira-69
najlepsi-par/galerija-februar-2

Tuesday, 5 February 2019

Lista želja

Pravzaprav je nanizana ena želja, ki pa je zelo močna. Tako izrazita, da sem takoj dobila idejo kaj pripraviti za 228. izziv v Craftalnici - LO.
V tej zgodbi ni objavljena moja želja ampak sestričnina. Lani septembra je šla na dopust na Maldive, ki so jo tako prevzeli, da konec tega meseca zopet potuje tja... z željo da si rezervira košček raja samo zase... en košček je zabeležen spodaj, ki ga delim z vami. 


 


Izdelek prijavljam

Thursday, 31 January 2019

Darilo za rojstni dan

Ker obožuje čokolado, takšno in drugačno, ni važno kakšna je, samo da je... sem se odločila, da jo prijateljici zavijem in podarim v malo drugačni škatlici kot jo je navajena.. Upam, da ji bo všeč.
Iz ustvarjalnega dotika sem uporabila lepilo, štampiljko extreme black od My favorite things in cvet orhideje.
Izdelek prijavljam
ustvarjalnidotik/januarski-mesecni-izziv-darilo-za-rojstni-dan

Tuesday, 22 January 2019

Zimske radosti

No, pa smo dočakali sneg. Zunaj prav lepo pada in upam, da ga bo dovolj zapadlo za kakšnega snežaka. Če ne drugače, pa sem ga naredila na voščilnici :-)

Voščilnico prijavljam;
craft-alnica/2019/01/izziv-227-zimske-radosti
najlepsi-par/galerija-januar-2019 - napis srečno novo leto